Welkom

Ieder jaar verwachten de klanten, het publiek en/of het personeel een sfeervolle kerst in de winkel- of de werkomgeving. En ieder jaar is dat weer een tijdrovende en vaak ondankbare klus. Bovendien is vaak het probleem waar je die spullen de rest van het jaar laat. Niet te vergeten de milieu-aspekten van het kappen van vooral grote kerstbomen.

De mensen van GREEN & LIGHT nemen deze taak graag uit handen en bieden een turn-key oplossing in de vorm van het verhuren van kompleet gedecoreerde kerstbomen van 40 cm tot en met 40 meter hoog als het moet. Hoe groter hoe meer sfeer.

Kijk verder op deze site naar de mogelijkheden of neem met ons kontakt op.

Als je de totale kosten van een kerstboom optelt en meeneemt hoe lang, of beter eigenlijk hoe kort een echte kerstboom mooi is, dan komt een kunstboom al snel in beeld. Daarnaast zijn ze de laatste jaren steeds mooier geworden, terwijl ook het feit dat ze brandvertragend zijn een belangrijk uitgangspunt is, zeker in de gezondheidszorg en bij gebruik in openbare ruimten. Zo is een belangrijke doel-groep de vereniging van eigenaren die een gezamenlijke entree hebben en waar het budget laag is. Dan is het leasen van een kunstkerstboom niet alleen een goedko-pe maar vooral ook een aantrekkelijke oplossing.

Wij bieden onze afnemers een aantal mogelijkheden en wel (1) het kopen van een kerstboom met of zonder decoraties (naturel of kompleet), (2) het leasen van een kerstboom of (3) het choppen van een kerstboom. Choppen houdt in dat de versie-ring kan worden aangepast binnen het kontrakt. Bij het leasen blijft de boom ge-durende de looptijd van het kontrakt hetzelfde.

Wat we niet weten en wat dus ook niet in de prijs zit zijn de kosten van het plaatsen en weer ophalen van de kerstboom. Die kosten zijn afhankelijk van de afstand, alhoewel wij die kosten beperken door te werken met zg. routes. De klanten binnen zo’n route betalen samen de kosten, zodat de kosten per klant laag blijven. De kosten binnen de routes zijn aangegeven onderaan de prijslijst in die zin dat er sprake kan zijn van een kleine brandstoftoeslag in geval van prijswijzigingen van diesel.

Het spreekt vanzelf dat klanten die een boom choppen of leasen de geplaatste boom naar behoeve mogen decoreren bovenop de reeds aanwezige decoraties mits ze ervoor zorgen dat deze extra decoraties op het moment van ophalen uit de boom zijn verwijderd.

Wat betreft de versiering van de kamerkerstbomen onderscheiden wij de volgende mogelijkheden (a) naturel of geen versiering, (b) alleen met lichtjes, (c) met lichtjes en kerstballen (20 %), (d) met versiering en kerstballen (40 %) en (e) met versiering en kerstdecoraties (70 %). Het percentage geeft de zg. dekking van de kerstboom, dus hoeveel kerstgroen er als het ware is verdwenen achter de decoraties. Hoe meer versiering hoe hoger de kosten simpelweg omdat er aanzien-lijk meer werk zit in een volle boom dan in een licht versierde boom. Ook is er meer onderhoud en kans op beschadigingen bij een volle versiering natuurlijk.

De aangegeven kosten van het kopen of huren van een kerstboom gelden voor de hele kerstperiode. Voor de ene klant is dit een periode van een week maar voor een andere klant kan dit een paar maanden of zelfs het hele jaar zijn. Ook dat is het voordeel van een kunstkerstboom, want die zijn aanzienlijk langer mooi.

Wie zorgt er voor de kerstdecoraties ?

Zelf doen is een optie, maar u kent de problemen en het gesleep. Een boom halen en naar de zaak/huis slepen, de versiering erbij zoeken en de boom decoreren. Kortom na enkele uren staat hij er weer voor die paar weken en dan doen ook vaak de lichtjes het niet en kun je opnieuw beginnen. Green & Light komt direct met een komplete kerstboom, steekt de stekker erin en zie het is feest.

En als je alle kosten doorrekent is het nog goedkoper ook want wij slaan de boom kompleet aangekleed op. Besteedt deze werkzaamheden uit aan Green & Light en u heeft er zelf geen omkijken meer naar ! En het is nog milieu-vriendelijk ook. Meer informatie vindt u hier.


Het bedrijf

Green & Light is gevestigd centraal in het land in de Betuwe in Tiel. Door het hele land en soms daarbuiten worden kerstbomen geleverd. Dat kan op regiebasis maar ook turnkey voor kerstbomen van 40 cm tot wel 40 meter, meestal voor binnen maar het kan ook voor buiten.

De combinatie van kerstgroen en kerstverlichting is de sleutel tot succes. Het een kan niet zonder het ander, afgewerkt met de bekende kerstversieringen zoals ballen, pakjes, guirlandes en een piek. Voor kerstprojecten buiten kan los van de kerstbomen door ons ook voor het aanbrengen van aparte verlichting worden gezorgd in de vorm van gloeilampen of ropelights als contourverlichting. Vaak wordt bij nieuwe projecten door ons ook het ontwerp verzorgd en denken wij mee vanaf het prille begin.

Bij een project waarbij veel mensen zijn betrokken zoals winkelcentra, zieken-huizen, atriums, winkelketens e.d. is het belangrijk de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Dat kan bij huren beter dan bij kopen omdat het dan meer om de functionaliteit gaat. Denk hierbij aan het kopen of huren van een touringcar met een groot gezelschap. Welke groep is eerder en uiteindelijk goedkoper klaar ? De groep die huurt of die gaat kopen ?