Welkom

Ieder jaar verwachten de klanten, het publiek en/of het personeel een sfeervolle kerst in de winkel- of de werkomgeving. En ieder jaar is dat weer een tijdrovende en vaak ondankbare klus. Bovendien is vaak het probleem waar je die spullen de rest van het jaar laat. Niet te vergeten de milieu-aspekten van het kappen van vooral grote kerstbomen.

De mensen van GREEN & LIGHT nemen deze taak graag uit handen en bieden een turn-key oplossing in de vorm van het verhuren van kompleet gedecoreerde kerstbomen van 40 cm tot en met 40 meter hoog als het moet. Hoe groter hoe meer sfeer.

Kijk verder op deze site naar de mogelijkheden of neem met ons kontakt op.

Sfeer en dus ook de kerstsfeer, ontstaat waar er wordt gewerkt met kerstgroen, lichtjes, kleur en muziek. Dat geeft een oneindig aantal mogelijkheden en maakt een keus er natuurlijk niet gemakkelijker op. Al sinds 1983 leggen wij ons toe op het realiseren van sfeer met behulp van kunstbloemen en planten en al sinds 1991 doen we dat in de kerstperiode.

Sfeer is niet alleen belangrijk voor de gevoelens van mens en dier, maar is ook bepalend voor hun gedrag. In ziekenhuizen helpt een goede sfeer aan een versnel-ling van het genezingsproces en in een kerk aan de beleving van zijn of haar geloof. In een winkelcentrum draagt de sfeer bij aan de lengte van het verblijf aldaar en in een bank aan het vertrouwen in die organisatie.

Waar ons product het meest tot haar recht komt is in een zg. kerstproject. Daaronder verstaan wij het verzorgen van de kerstsfeer op basis van een op de omgeving van de klant ontworpen kerstdecoratie. Dat kan een kleine ruimte zijn zoals een kantine, een studio of een vergaderzaal, maar ook een atrium, een winkelcentrum, een theater of zelfs een pretpark. Soms gaan we daarbij zover, maar dan is een vroegtijdige opstart van zo’n project een must, dat er kan worden gewerkt met een kostenneutrale kerstsfeer.

Het gaat hierbij dus altijd om klantgerichte oplossingen met elk een eigen karakter. Ons voordeel zit erin dat we geen beperkingen opleggen in de moge-lijkheden. Vrijwel alles is mogelijk mits het goed is doordacht op basis van een passend budget. Onze stelregel is dat als je zoiets doet, doe het dan goed en kijk pas naar het budget als het goed is. Stel dan pas de vraag hoe groot het benodigde budget is en zoek daarvoor een passende oplossing.

Bij de realisatie onderscheiden wij een aantal fasen waardoor we een gefaseerde aanpak voorstaan. Dit is in de website verder uitgewerkt in een aantal stappen om tot de gewenste kerstsfeer te komen en waarbij teleurstellingen achteraf zo goed mogelijk worden voorkomen. Dit voorkomt ook dat er over smaken getwist gaat worden, want over smaak valt juist wel veel te twisten. Het is algemeen bekend dat twist en onenigheid leiden tot vertraging of zelfs het helemaal niet door-gaan van ene kerstproject met alle gemiste kansen vandien.

Wie zorgt er voor de kerstdecoraties ?

Zelf doen is een optie, maar u kent de problemen en het gesleep. Een boom halen en naar de zaak/huis slepen, de versiering erbij zoeken en de boom decoreren. Kortom na enkele uren staat hij er weer voor die paar weken en dan doen ook vaak de lichtjes het niet en kun je opnieuw beginnen. Green & Light komt direct met een komplete kerstboom, steekt de stekker erin en zie het is feest.

En als je alle kosten doorrekent is het nog goedkoper ook want wij slaan de boom kompleet aangekleed op. Besteedt deze werkzaamheden uit aan Green & Light en u heeft er zelf geen omkijken meer naar ! En het is nog milieu-vriendelijk ook. Meer informatie vindt u hier.


Het bedrijf

Rent-a-Fleur is gevestigd centraal in het land in de Betuwe in Wijchen. Door het hele land en soms daarbuiten worden kerstbomen geleverd. Dat kan op regiebasis maar ook turnkey voor kerstbomen van 40 cm tot wel 40 meter, meestal voor binnen maar het kan ook voor buiten.

De combinatie van kerstgroen en kerstverlichting is de sleutel tot succes. Het een kan niet zonder het ander, afgewerkt met de bekende kerstversieringen zoals ballen, pakjes, guirlandes en een piek. Voor kerstprojecten buiten kan los van de kerstbomen door ons ook voor het aanbrengen van aparte verlichting worden gezorgd in de vorm van gloeilampen of ropelights als contourverlichting. Vaak wordt bij nieuwe projecten door ons ook het ontwerp verzorgd en denken wij mee vanaf het prille begin.

Bij een project waarbij veel mensen zijn betrokken zoals winkelcentra, zieken-huizen, atriums, winkelketens e.d. is het belangrijk de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Dat kan bij huren beter dan bij kopen omdat het dan meer om de functionaliteit gaat. Denk hierbij aan het kopen of huren van een touringcar met een groot gezelschap. Welke groep is eerder en uiteindelijk goedkoper klaar ? De groep die huurt of die gaat kopen ?